Populær

Compact C4 400 L

82.499,00 DKK  m/Moms
( 65.999,20 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 70030
Lager: På lager

Compact C4 - 400L er udført i en høj kvalitet, med et flot finish. Stort set alle overflader er pulverlakerede og derfor meget slidstærke, med det intrigeret magasinet bag på. Kedlen er opbygget med lodret konvention rør hvilket gør at rengøre og servicere er utrolig nemt op denne type kedel.

Brandkammret i kedlen er udført i 4 mm tyk rustfri stål, hvilket gør at levetiden på kedlen vil typisk være op til 25 år. Brændselsmagasinet er udført i 4 mm. tyk stålplade.

Compact C4 er afprøvet og typegodkendt i henhold til EN 303-5:2013, på træpiller, kedlen nominel ydelse er 42,3kw, og 12,2kw, i lav last. Kedlen er fuld modulerne, og styres via den monteret Iltstyring, hvilket gør at kørsel med besværlig brændsel funger utroligt nemt, i denne kedel.

 

Brochure: /images/4-sides_Compact_v2.pdf

 

Ring på tlf.: +45 86652100 for yderligere information

 

Vægt: 675 kg

Tilbehør – medfølger Iltstyring

For at opnå optimal forbrænding er Compact kedlen forsynet med iltstyring. Denne tilpasser kontinuerligt forholdet mellem brændselsmængden og forbrændingsluften, afhængig af varmeforbruget. Herved opnås en optimal, miljørigtig forbrænding og en høj virkningsgrad.

Renseværktøj

Håndsvinget anvendes til manuel rensning af rørbatteri ved at dreje spiralerne (turbolatorerne) i konvektionsdelen. Boremaskine kan også anvendes ved brug af beslag, i stedet for håndsving. Askeskraber bruges til tømning af brændkammeret, når man vil slukke for kedlen. Installation af Compact kedlen Den effektive styring af forbrændingen har betydet, at Compact biokedler installeres med trykekspansion. Anlæg placeres og installeres efter Passats forskrifter med termostatisk kedelshunt ellers bortfalder garantien på Compact kedlen.

 

Compact C4 400 L

– Kan modulere driften fra 12,2 kw – 42,3 kw.
– Pausefyre
– Virkningsgrad 92 %
– Er som standard monteret med iltstyring
– Kan fyre med træpiller i str. 6 og 8 mm.
– Vandinhold 110 liter
– Rørtilslutning 1″
– Hedeflade 4 m2
– Prøvetruk/Arbejdstryk 4/2,5 bar
– El-forbrug 145 W
– Anbefalet min. skorsten Ø175 indv. mm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: